Speaker box til optagelse af podcast,
lydbøger og speak

Støjfri og professionel lyd giver kunderne den bedste lydoplevelse, skaber større troværdighed og får din forretning til at vokse.

Lækker lyd

Helt støjfri og behagelig speak,
som du kender det fra lydbøger og digital taleradio.

Trygge rammer

Alle optagelser foregår med en  lydtekniker, som guider dig.

Færdig til brug

Vi klipper optagelserne sammen med jingler, musik og lydeffekter – lige til at bruge.

Knas, skrat og for mange øh’er skyder troværdigheden i sænk

Vores forventninger til lydoptagelser er ekstremt høje. Og vores ører er superfølsomme.
Derfor sænker selv små skrat eller for mange øh’er og bøh’er hurtigt troværdigheden og får os til at finde noget andet at lytte på.

Professionelle lydoptagelser i Værftets speakerbox

Med Værftets speakerbox får du et professionelt setup til alle former for speak-optagelser med efterredigering og levering af lydfiler i det format, du har brug for. Glæd dig over:

video-player.png

Totalt støjfri

Speakerboksen er totalt lydisoleret og foret, så du får en helt støjfri optagelse.

television.png

Online gæster

Vi kan optage gæster over telefon, Zoom, Skype og andre internettjenester.

user.png

Prof lydtekniker

Vores lydtekniker sikrer den bedste kvalitet og klipning af optagelsen.

Få flere begejstrede lyttere

Med lækker lyd og en fejlfri speak gør du det til en fornøjelse at lytte til din podcast, din lydbog, eller hvad du nu har brug for at få optaget speak til.

Det er langt fra så let, som det lyder

Har du prøvet selv at lave lydoptagelser derhjemme, ved du, hvor besværligt det er at få den helt rigtige lyd. Og hvor svært det er at skabe et lyddødt rum, hvor du har den fornødne stilhed.

For vil du have den helt perfekte optagelse med den lækre lyd, du kender fra lydbøger, podcasts og andre former for speak, kræver det dyrt udstyr i professionel kvalitet og et rum, som er indrettet specielt til opgaven.

Det er en investering, som hurtigt løber op, hvis du vil kunne lave dine lydoptagelser selv i en kvalitet, som du kan være bekendt at udgive offentligt.

Og så mangler du stadig en lydtekniker til at styre teknikken og efterbehandle optagelserne med jingler, musik og så videre.

Tryg optagelse i kyndige hænder

Hos Værftet Productions i det gamle værft på Køge Havn har vi gjort det legende let at få skabt en lækker, støjfri og toptrimmet lyd på dine speak-optagelser.

Vi har bygget en professionel speakerboks med alt det nyeste i optageudstyr, mikrofoner og mulighed for at invitere gæster med på optagelsen via telefon, Skype, Zoom eller andre internettjenester.

Speakerboksen udlejes på timebasis med en lydtekniker, som både står for optagelserne og efterbehandlingen. Så er du sikker på, at du altid får den bedste lydkvalitet og et lækkert færdigt resultat med mulighed for både jingler, baggrundsmusik og lydeffekter, som du kender det fra radioen.

Så nemt får du din speak-optagelse i hus!

Hos Værftet Productions kan du hurtigt få booket tid og optaget samt færdigredigeret dine lydoptagelser. Det kræver blot:

1. Book speakerboks

Book tid direkte hos os!

2. Få optaget speaken

Vi er klar til optagelse på det aftalte tidspunkt.

Vi er klar til optagelse på det aftalte tidspunkt.

Du får færdigklippede optagelser i det ønskede format.

Det koster det at leje speakerboksen

Speakerboksen kan lejes på timebasis. Timeprisen er excl. klipning og færdigredigering af optagelserne. Der er mulighed for indsættelse af jingler, baggrundsmusik og lydeffekter*.

Timepris speakerboks

kr. 249 + moms
  • Lydtekniker ved optagelse
  • Lydfiler i ønsket format
  • Kan tilkøbes: Efterredigering af optagelse

Velkommen i vores speakerboks

Sådan foregår det, når vi optager speak i vores speakerboks på Værftet på Køge Havn. Bemærk lydforskellen på optagelserne uden for og inden i speakerboksen.