Få streamet jeres åbent hus-arrangement

Med et streamet åbent hus arrangement skaber du en mere struktureret oplevelse. Samtidig får du mulighed for at skabe en flot præsentationsvideo af din uddannelsesinstitution eller dit firma.

Alle kan deltage

Uanset afstand, tid og gældende coronarestriktioner

Svar på deres spørgsmål

Med de muligheder den valgte platform tilbyder

Få skabt en flot oplevelse

Hvor evt. præsentationer vises på greenscreen

Lad ikke afstand, tidspunkt og restriktioner spænde ben

Gør dit åbent hus-arrangement uafhængig af afstand og tidspunkt, og gør det immunt over for nye coronarestriktioner.

Mere end bare streaming af åbent hus-arrangement

Streaming af dit åbent hus arrangement gør det muligt for alle at være med – næsten som at være der selv. Samtidig får du masser at godt video-materiale, som du kan bruge i jeres markedsføring.

television.png

Stream fra valgfri platform

Stream via Facebook, YouTube eller direkte på hjemmesiden

video-player.png

Læg hele optagelsen online

Så alle interesserede kan se eller gense den, når de har tid

repeat.png

Klip den op til markedsføring

På enten de sociale medier, på hjemmesiden eller i mails

Alle skal kunne deltage til jeres åbent hus-arrangement

Streaming af jeres åbent hus arrangement er den perfekte måde at få jer til at fremstå åbne, inkluderende og moderne, fordi alle kan være med – uanset afstand, eller hvornår de har tid. Det gør streaming til en god investering – også den dag, vi har fået styr på coronaen.

Årets vigtigste markedsføringsevent

Et åbent hus-arrangement er oftest dér, hvor den endelige beslutning træffes. Det er dér, hvor tingene ses efter i sømmene, og den rigtige mavefornemmelse skabes.

Derfor er det vigtigt at få alle med!

Samtidig er det ofte et kæmpe arrangement at få stablet på benene – både ressourcemæssigt, logistisk og økonomisk.

Det gør det ekstra surt, hvis der er mange, som ikke har mulighed for at deltage. Enten på grund af afstanden eller det tidspunkt, I har valgt at lægge arrangementet på.

Samtidig er det frustrerende, hvis det store arbejde viser sig at være forgæves, fordi arrangementet må aflyses i sidste øjeblik på grund af for høje smittetal i jeres lokalområde.

Læg streamingen i trygge hænder

Derfor har Værftet Productions udviklet et særligt streaming-koncept for åbent hus-arrangementer. Her kan alle interesserede få en virtuel rundtur og få svar på deres spørgsmål direkte.

Efter arrangementet samler vi en video, som I efterfølgende kan have liggende på jeres hjemmeside. Eller du kan bruge uddrag fra den i markedsføringen. Så kan alle interesserede altid se med, og få det bedste indtryk af jer.

Du kender os måske allerede fra vores transmissioner af live salg, fodboldkampe, gudstjenester og andre åbent hus-arrangementer samt for udsendelser og indslag på Køge Web TV.

Vi har stor erfaring med videoproduktion og streaming. Så hos os er streamingen af jeres åbent hus-arrangement i trygge hænder.

Værftet Productions stod for streamingen til Åbent Hus arrangementet d. 14/1-2021 på Køge Handelsskole.

Så nemt får du streamet jeres åbent hus!

Ved at lade Værftet Productions stå for streamingen af jeres åbent hus-arrangement kan I koncentrere jer om at gøre det bedste indtryk. Alt det tekniske tager vi af. Så er du sikker på, deltagerne får en flot oplevelse i professionel lyd- og billedkvalitet. Alt hvad du skal gøre, er:

1. Kontakt os

… og book streaming af jeres åbent hus-arrangement

2. Vi stiller op

… og streamer til den platform, som I ønsker anvendt

3. Alle kan deltage,

… eller kan se videoen på jeres hjemmeside bagefter

Sammen skaber vi den bedste oplevelse online

Skal I give det bedste indtryk, når I streamer jeres åbent hus arrangement online, er det vigtigt, at teknikken, lyden og billedet er i orden. Samt at det er nemt for deltagerne at stille spørgsmål på dagen.

Før arrangementet

Så snart du har booket streaming af jeres åbent hus-arrangement, tager vi fat i jer for at få nærmere informationer om arrangementet.

I god tid før arrangementet kommer vi også forbi, så vi kan gennemgå de forskellige lokationer sammen, som der skal streames fra.

Samtidig kan vi også undersøge, hvordan vi sørger for de bedste optagelsesforhold med professionel lyd, lys og billede fra hver enkelt lokation.

Desuden får vi fundet den bedste placering af vores OB-vogn, hvorfra vi styrer streamingen af hele arrangementet.

Derefter lægger vi en produktionsplan, så alting kommer til at køre som smurt på selve dagen.

Koncentrér dig om arrangementet

På selve dagen møder vi op i god tid, får gjort klar og sat alt stationært udstyr op på hver enkelt lokation og tjekket, at forbindelsen til vores OB-vogn er i orden.

Desuden tjekker vi, at streamingen kører som den skal på den platform, som I har valgt til arrangementet.

Er det muligt, holder vi også en generalprøve med alle involverede, så alle er enige om, hvordan det kommer til at foregå. Samtidig kan vi tjekke, at eventuelle præsentationer vises perfekt ved hjælp af de opstillede greenscreens.

Under hele arrangementet sørger vi for, at al teknikken kører, som den skal, og at den ikke spænder ben for jer eller seernes indtryk.

Derved får du skabt et perfekt åbent hus- arrangement online.

Efter arrangementet

Efter arrangementet klipper vi hele streaming-udsendelsen sammen til en video, du kan lægge på hjemmesiden.

Samtidig har du mulighed for at få klippet mindre sekvenser ud, som kan bruges enten på de sociale medier eller andre steder i jeres markedsføring.

Det koster streaming af jeres åbent hus-arrangement

Prisen på streaming af jeres åbent hus-arrangement afhænger af både længden og kompleksiteten af den opstilling, vi skal bruge til at streame arrangementet med. Så kontakt os i dag, og få tilbud på streaming af jeres åbent hus arrangement.