PFoE 2022: "Hvad er frihedens pris?"

Deltagere:
Charlotte Flindt Pedersen (CEO, Danish Foreign Policy Society)
Jakob Axel Nielsen (Former minister, Parliamentary Candidate, Konservative)

Tid og sted:
Climate Stage på PFoE 2022 i Mariager d. 26/8-2022 kl. 16.30 – 17.30

Beskrivelse:
Hvad koster det at vinde krigen, selvom det er Ukrainerne der kæmper den militære kamp og hvorfor er det vigtigt? Vi leverer våben og sætter vores forsvarsbudgetter i vejret, vi er enige om at omlægge vores energi væk fra russisk gas, selvom det vil koste på den korte bane. Men er vi parat til at betale på den lange bane? Hvad er det vi kæmper for og hvorfor er det også vores krig? Er det virkelig en Frihedskamp, som udspiller sig mellem demokratier og autokratier om hvorvidt den liberale verdensorden skal bestå eller ej? Og hvad er prisen? Tager vi i Europa vores tørn? Skal Europa være geopolitisk aktør? Og hvis svaret er ja, har vi så ikke behov for vores egen efterretningstjeneste? Har vi behov for egentlig samlet Europæisk efterretning fremfor en fransk, tysk osv. Hvis vi skal i liga med USA og kunne stole på USA skal vi så ikke opruste vedr. efterretninger? Er det basalt set ikke Europas interesser der varetages. Kan vi i længden holde stand, hvis det er amerikanske statsborgere der betaler ?

Sponsorer:

Baggrund:

Political Festival of Europe (PFoE) hyrede i 2022 Værftet Productions til at livestreame og videooptage de 6 scener, fra den store “Political Festival” i Mariager.

Værftet har specialiseret sig i at livestreame fra mange forskellige events, bla. generalforsamlinger for firmaer/foreninger, hvor vi også står for den online afstemning. Så vi takkede ja med glæde!

Som I kan se ovenfor, så har festivallen mulighed for at sælge plads til nogle sponsorer, som både under og efter festivallen bliver rigtig godt eksponeret!

Værftet Productions streamer også sportsevents, og samarbejder iøvrigt med Dansk Svømmeunion om at livestreame flere svømmestævner, og var derfor også med i SVØM’s Nyhedsbrev i december 2021.

Kontakt Lars fra Værftet Productions på Lars@Vaerftet.net eller Tlf: 2216 0483 hvis vi skal livestreame jeres festival, event eller generalforsamling!