Få flere kunder i butikken

Med live-salg kan du få endnu flere kunder i butikken uden at bryde nogen restriktioner eller behøve at udvide butikslokalet.

Restriktionerne har gjort det svært at få omsætning nok i butikken

Så hvis du ikke gør noget nyt for at få flere kunders øjne på dine varer, ender du i værste fald med at må dreje nøglen om.

Vi har taget det svære ud af live-salg på Facebook

Med Værftet Productions som produktionspartner kan du afholde et topprofessionelt og strømlinet live-salg på Facebook, som giver kunderne den bedste oplevelse med dig, dine produkter og din butik. Vi klarer alt det tekniske og kan også rådgive og hjælpe med markedsføring og praktisk afvikling af live-salget.

Live-stream direkte fra din butik

Vi kommer, stiller op og står for lys, lyd og alt det tekniske omkring en live-stream på Facebook.

Instruktion i selve konceptet
Vi instruerer dig i selve konceptet og kommer med praktiske råd omkring afviklingen.
Rådgivning om markedsføring
Vi kan rådgive omkring markedsføring, annoncering og webshop til dit live-salg.

Sådan fungerer et live-salg!

Se her, hvordan et live-salg fungerer, og hvor nemt du kan være i gang med Værftet Productions som din samarbejdspartner.

Gør du, som du altid har gjort, kan du kun få et dårligere resultat!

Vi forstår godt, at det er frustrerende, når coronarestriktioner holder kunderne ude af din fysiske butik. Eller hvis et alt for lille opland gør det svært at holde en ordentlig omsætning i din butik.

Derfor har vi lagt os i selen for at gøre det nemt at skabe din helt egen ”tv-shop” på Facebook. Så kan du tiltrække flere kunder til din butik uden hverken at bryde nogen former for restriktioner eller at være nødt til næsten at forære varerne væk for at lokke folk til langvejs fra.

Vi leverer en nøglefærdig løsning, hvor alt hvad du skal, er at gøre det, du er bedst til: Nemlig sælge varer fra disken i din butik. Samtidig får deltagerne til live-salget både et godt indtryk af stemningen i butikken, af dig som butiksejer og af kvaliteten og anvendeligheden af de varer, som du sælger.

Derfor kan du nemt lave en omsætning på et enkelt live-salg, som overstiger, hvad du nogensinde har solgt på en enkelt dag i din fysiske butik – også før corona!

Hvorfor lade dig begrænse, når du ved at nytænke din tilgang til kunderne kan vækste og udvide din forretning!

Du er kun et klik fra at starte dit første live-salg

Du kan hurtigt blive klar til at storsælge dine varer med et live-salg på Facebook. Alt hvad du skal gøre, er at følge denne simple plan:

1. Kontakt os
– og aftal tidspunkt for dit live-salg på Facebook
2. Vi kommer
– og står for teknik, lys, lyd, streaming m.m.
3. Få flere salg
– og flere kunder og større omsætning

Værftet Productions – du kender os sikkert allerede

Bor du i Køge eller omegn, kender du sikkert allerede Værftet Productions fra vores live-streaming af alt lige fra HB Køges hjemmekampe over gudstjenester fra egnens kirker og til streaming af generalforsamlinger og andre større events hos foreninger og virksomheder.

Hos Værftet Productions ved vi, hvor effektivt det er at markedsføre og sælge produkter med video og streaming på nettet. En video fanger meget lettere kundernes opmærksomhed end tekst og billeder. Samtidig gør streaming det muligt at samle kunder og andre interessenter til live-events på trods af distancen. Det er noget, som især coronapandemien beviste effekten af.

Ved at kombinere vores store viden om videoproduktioner og streaming af events med vores viden om at sælge og markedsføre dig på nettet har vi skabt et stærkt koncept med live-salg på Facebook, som både er nemt at gå til og økonomisk inden for rækkevidde af selv helt små butikker!

Vi hjælper dig hele vejen, så du kan få det salg i din butik, som du drømmer om – på trods af både restriktioner og geografisk placering.

Det koster et live-salg på Facebook

Et professionelt live-salg på Facebook behøver ikke at koste så meget, at det æder hele din fortjeneste. Med Værftet Productions kan du få streamet dit live-salg på Facebook til en pris, der er lavere, end du giver for en enkelt Facebook-annonce!

Streaming af 1 times live-salg

Vi stiller op med professionelt udstyr til både lys, lyd og kamera, så du kan give kunderne den bedste oplevelse, når dit live-salg går i luften på din butiks Facebook-side.

Kr. 2.995,- + moms.

Brug for et længere live-salg? Få 1 time ekstra for 1.995,- + moms