Online Generalforsamling

En generalforsamling er nok den vigtigste begivenhed i et firma. Det er her ledelsen bliver valgt af aktionærerne, og hvor aktionærerne kan komme til orde, og stemme!

For store firmaer sker det typiskt i større sale (Bella Center, Falkonér osv.) hvor der (når der ikke er corona) kan sidde rigtig mange mennesker. Det er ret dyrt at leje de store sale, og ulempen for aktionæren er, at han skal rejse til stedet, hvilket også tager tid og koster penge!

Men det har vi en løsning på, for Køge.tv har gjort det enkelt og billigt at vise din generalforsamling online på nettet, hvad enten du vil vise den offentligt, eller den kun skal ses af udvalgte inviterede!

Værftet Productions kan livestreame generalforsamlingen, så du kan sidde og følge den på din computer, og du kan sammenligne det lidt med at se en TV-udsendelse. Vi stiller professionelle kameraer og mikrofoner op på stedet, og streame/sender så din online generalforsamling på internettet.

Der er 3 åbenlyse fordele ved at streame dine generalforsamlinger på nettet:

  1. Du giver langt flere aktionærer eller anpartshavere mulighed for at deltage, da de ikke behøver møde fysiskt op for at se med!
  2. Du får dokumenteret hele generalforsamlingen på video, og sikrer dermed viden og beslutninger til senere.
  3. Du kan tilrette og distribuere generalforsamlingsvideoen i forskellige (korte og lange) udgaver, og viser dem til forskellige interessenter alt efter deres mål og interesser.

Hvordan udfører vi din Online Generalforsamling ?

Inden generalforsamlingen mødes vi med jer, og planlægger hvad der er vigtigt at få filmet og hvordan det skal præsenteres! Vi kan fx. filme både bestyrelsen på scenen, deltagerne i salen og/eller de aktionærer som stiller spørgsmål til scenen, så hele online generalforsamlingen bliver så levende som muligt!

Vi filmer det man kalder for “multicam live-on-tape”, hvilket betyder at vi filmer med flere kameraer og skifter mellem forskellige synsvinkler fra salen, og fx. kan vise navnene på de som taler, og sætte grafik/videoer ind relevante steder, til at underbygge meninger og beslutninger på generalforsamlingen.

Når det hele er optaget, så får I dels en fuld version af hele online generalforsamlingen, men I kan også vælge at få lavet en trailer og nogle korte og målgruppe-specifikke udgaver. Disse udgaver kan så senere sendes til de som ikke kunne deltage i generalforsamlingen, og gemmes som dokumentation for de trufne beslutninger, og evt. vedlægges som et link til referatet.

Vi kan også streame/filme dit aktionærmøde, bestyrelsesmøde, årsmøde osv, på samme måde som beskrevet ovenfor!

For at kunne kontakte dig, og planlægge det i vores kalender, bedes du udfylde nedenstående formular – så vender vi tilbage snarest muligt!

Felter med * SKAL udfyldes!

    Hop t Top