Digital Generalforsamling for FSFI 2022

FSFI Generalforsamling 2022

Streaming af jeres Generalforsamling

Finalerne søndag d. 21/11-2021

Køge Svømmeland - Baggrund

Foreningen af Selvstændige Førstehjælpsinstruktører (FSFI) afholdt Generalforsamling på Scandic i Herning i April 2022, og hyrede Værftet Productions til at vise den online.

Værftet har specialiseret sig i at afholde digitale generalforsamlinger for firmaer/foreninger, så deres medlemmer kan følge generalforsamlingen live! Og afholde online afstemning, så alle medlemmerne kan stemme, uanset hvor de befinder sig.

Vi har specialiseret os i at livestreame generalforsamlinger, og havde et velsmurt samarbejde med FSFI både op til og under generalforsamlingen.

Som I kan se ovenfor, så har foreningen mulighed for at sælge plads til nogle sponsorer, som både under og efter generalforsamlingen bliver rigtig godt eksponeret!

Værftet Productions streamer også andre events end generalforsamlinger, og samarbejder iøvrigt med Dansk Svømmeunion om at livestreame flere svømmestævner, og var derfor også med i SVØM’s Nyhedsbrev i december 2021.

Kontakt Lars fra Værftet Productions på Lars@Vaerftet.net eller Tlf: 2216 0483 hvis vi skal livestreame jeres generalforsamling!