Digital Generalforsamling for FSFI 2021

Kort intro video

Streaming af jeres Generalforsamling

Finalerne søndag d. 21/11-2021

Køge Svømmeland - Baggrund

Foreningen af Selvstændige Førstehjælpsinstruktører (FSFI) hyrede Værftet Productions til at gøre deres generalforsamling online, og vi gjorde det åbenbart så godt, at vi skal holde deres online generalforsamling igen til april 2022.

Værftet har specialiseret sig i at afholde online generalforsamling for firmaer/foreninger, så deres medlemmer kan følge generalforsamlingen live! Og afholde online afstemning, så alle medlemmerne bliver hørt, uanset om de er fysiskt tilstede til generalforsamlingen eller online.

Vi har specialiseret os i at livestreame generalforsamlinger, og havde et super samarbejde med FSFI både op til og under generalforsamlingen.

Som I kan se ovenfor, så har foreningen mulighed for at sælge plads til nogle sponsorer, som både under og efter generalforsamlingen bliver rigtig godt eksponeret!

Værftet Productions streamer også andre events end generalforsamlinger, og samarbejder iøvrigt med Dansk Svømmeunion om at livestreame flere svømmestævner, og var derfor også med i SVØM’s Nyhedsbrev i december 2021.

Kontakt Lars fra Værftet Productions på Lars@Vaerftet.net eller Tlf: 2216 0483 hvis vi skal livestreame jeres generalforsamling!