Køge.tv Events

Sport Streaming Online

Værftet Productions‘s udgangspunkt, da vi startede firmaet, var faktisk primært streaming af sportsevents, da vores fotograf og tekniker Dino i forvejen havde en del års erfaring med liveproduktioner og video fra sportsarrangementer, inden han kom til Køge.tv

Web TV streamet for Vordingborg Dart

Det er mere krævende at lave sportsarrangementer end de produktioner vi laver i studiet, da vi jo onsite skal have styr på noget mere grej, for at give den streamingoplevelse af jeres event, som vi kan, og rigtig gerne vil!

Ét af de arrangementer vi har stået for at streame, var en turneringsaften hos Vordingborg Dartklub. Her var udfordringen et avanceret pointsystem, som vi løste ved at tilkoble et eksternt tastatur, så én af klubbens egne medlemmer kunne føre scoren online.

HB Køge Capelli Stadion Mod AGFVærftet Productions stod også for streaming af HB-Køge’s hjemmekamp, da pigerne baskede AGF 3-0 i september 2020. Her havde vi 3 kameraer på, som gav et godt overblik, og derudover kunne dække de fleste detaljer på hele banen.

Vi kan streame til alle gængse platforme og har erfaring med de problematikker som streaming ofte medfører.

Vi kan indsætte scores og relevante tekster undervejs (udskiftninger, straffespark, indkast osv.) hvilket gør optagelserne både levende og mere professionelle.

HB Koege AGF Daniel filmer målet
Vi kan streame stort set alle sportsarrangementer, og tager altid et møde med jer først, hvor vi planlægger eventet og får styr på det tekniske setup i jeres hal eller på jeres stadion.

Vi optager altid det streamede, så I har hele kampen til senere brug, og kan få lavet en trailer (kort udgave/sammenklip) af den hvis I ønsker.

Vi er normalt 2 mand på opgaven, og prisen er meget afhængig af kampens længe og sværhedsgrad, og hvor mange fotografer vi skal have på.

Se kampen HB Køge - AGF der endte 3-0.

Udfyld nedenstående formular, så vender vi tilbage hurtigst muligt!

    Vi vender tilbage så snart vi har modtaget din anmodning!


    Hop t Top