Konfirmation Header

Online Konfirmation

Værftet Productions er indbegrebet af Streaming, for det er jo det vi gør på vores TV kanal Køge.tv. Så streaming af jeres konfirmation er lige os!

Hvid Kirke Konfirmation Streaming

Vil I have jeres konfirmation online, så fx. alle forældre og pårørende kan følge den, så kontakt os på mail@koge.tv eller via formularen i bunden af siden.

Vi kommer med både kameraer, mikrofoner og det nødvendige lys, for at sikre jer og seerne en optimal oplevelse. Vi har micro port (trådløs knaphulsmikrofon) til præsten, og shotgun mikrofoner til lyden fra orglet og salen.

KameraVi kan mixe jeres online konfirmation med 2-6 kameraer, så den bliver mest levende. Fx. fra præsten, koret, organisten osv. alt efter hvad I ønsker og finder relevant.

Vi indsætter tekster/titles undervejs (præstens navn osv.) og laver dækbilleder fra kirken. Vi kan også indsætte salmeteksterne i streamingen.

Streaming af konfirmander med ryggen til
Vi kan streame på både Facebook, YouTube og/eller via et privat/sikret link.
Vi optager altid det streamede, så I har hele konfirmationen til senere brug, og kan få lavet en trailer (kort udgave/sammenklip) af den hvis I ønsker.

Vi er 2 mand på opgaven, og normalprisen er kr. 7.995 + moms for en udsendelse (Virtuelt møde) men vi vil gerne tilbyde den første udsendelse til kr. 5.000 + moms, så I kan prøve os af med en intro-rabat.

Vi streamede Julegudstjenesten fra Bjæverskov Kirke.

Udfyld nedenstående formular, så vender vi tilbage hurtigst muligt!

    Vi vender tilbage så snart vi har modtaget din anmodning!


    Hop t Top